У Кіровограді працівники поліції викрили грабіжника

Квітень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 882 | Коментарі: 0

Розпиття спиртних напоїв із малознайомими особами закінчилося для 31-річного кіровоградця пограбуванням.

За добу працівники карного розшуку встановили зловмисника. Ним виявився 25-річний житель обласного центру. За вчинене особі загрожує до шести років ув’язнення.

«До поліції звернувся місцевий житель із заявою про злочин. Він розповів, що під час відпочинку у компанії випадкових знайомих виникла сварка. У ході сутички один із невідомих побив його та відібрав у нього планшет, - повідомив начальник Кіровоградського відділу поліції Ігор Пайлик. - У результаті проведення низки розшукових заходів правоохоронці встановили особу злодія. Чоловіка було доправлено до поліції для з’ясування усіх обставин злочину. Речовий доказ кримінального правопорушення – планшет, - який грабіжник вже встиг продати, працівники поліції вилучили».

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool