У Кіровограді працівники поліції підбили підсумки роботи за 5 місяців

Червень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 780 | Коментарі: 0

У Головному управлінні Нацполіції Кіровоградщини відбулася розширена нарада за результатами оперативно-службової діяльності органів та підрозділів відомства.

Шеф поліції області Сергій Кондрашенко заслухав звіти начальників окремих галузевих служб, відділів та відділень поліції щодо поточних підсумків роботи. Також було визначено низку завдань, спрямованих на подальше забезпечення правопорядку, протидію та профілактику злочинності.

В цілому протягом 5 місяців органами поліції області зареєстровано більше 59 тисяч заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, понад 9,5 тисяч – внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Правоохоронцями викрито більше 1620 осіб, які скоїли кримінальні правопорушення, у тому числі 433 зловмисників, які раніше вчиняли злочини.

У порівнянні з минулим роком збільшилась кількість розкриття таких видів кримінальних правопорушень як нанесення тяжких тілесних ушкоджень, у тому числі ТТУ зі смертельними наслідками – на 57 %, незаконних заволодінь транспортними засобами – на 20 %, зокрема автомобілями – на 55 %.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool