У Кіровограді працівники міліції затримали серійного крадія телефонних кабелів

Червень 24, 2015 | Новини | Переглядів: 1132 | Коментарі: 0

22-річний житель обласного центру викрадав дроти з підвалів будинків. Правоохоронцями вже доведено причетність зловмисника до 17 епізодів кримінальних правопорушень. За такі дії чоловік може потрапити за грати на строк до 6 років.

Повідомлення від керівництва підприємства зв’язку про крадіжки кабелів телефонної мережі надходили до міськвідділу міліції упродовж кількох місяців. Як з’ясувалося, до їх вчинення причетний раніше судимий місцевий житель.
- Правоохоронці затримали правопорушника на місці злочину, коли він в чергове намагався скоїти крадіжку, - повідомив керівник Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Гавриленко. – Чоловіка було доставлено до міськвідділу міліції для проведення подальшої перевірки.
Працівниками слідчого відділу встановлено, що зловмисник причетний ще і до пограбування 67-річної кіровоградки. Злодій вирвав із рук літньої жінки гаманець та втік.
За цими фактами розпочато кримінальні провадження за ч. 3 ст. 15, ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» та ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до шести років.
Підозрюваному обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool