У Кіровограді працівники міліції затримали підозрюваного у скоєнні більше 10 квартирних крадіжок

Жовтень 12, 2011 | Новини | Переглядів: 1157 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні низки крадіжок затримали 29-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Ще влітку до міліції почали надходити повідомлення про квартирні крадіжки у різних мікрорайонах міста, характер скоєння яких свідчив про причетність до них однієї і тієї самої особи. Зловмисник шляхом пошкодження балконних пластикових дверей вночі проникав до помешкань кіровоградців та забирав золоті і срібні прикраси, гроші, мобільні телефони й побутову техніку.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів правоохоронці вийшли на слід підозрюваного. Ним виявився раніше судимий за скоєння крадіжок місцевий житель. У 2007 році він звільнився з місць позбавлення волі і вже через кілька років взявся за старе.
Викрадене золото молодик здавав у ломбарди, телефони і техніку збував випадковим знайомим, а гроші витрачав на власні потреби. За його словами, чимало коштів довелося витратити на лікування ноги, яку він пошкодив під час спроби скоїти чергову крадіжку. Загалом підозрюваному вдалося викрасти з квартир жителів обласного центру близько 70 тисяч гривень.
За цими фактами порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло або що завдала значної шкоди потерпілому), санкція якої – покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Частину викраденого працівники міліції вилучили. Проводиться слідство.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool