У Кіровограді працівники міліції за підозрою у скоєнні вбивства жінки затримали її родичку

Вересень 20, 2011 | Новини | Переглядів: 1222 | Коментарі: 0

Працівники Ленінського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали 23-річну жительку обласного центру. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області.

Вранці вихідного дня до відділу міліції звернулася місцева жителька та повідомила, що в одному із мікрорайонів Кіровограда в будинку виявлено труп 52-річної господарки помешкання.
На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група. При огляді тіла правоохоронці виявили на шиї жінки ножове поранення, що, як засвідчили результати СМЕ, спричинило надмірну втрату крові і смерть потерпілої. На подвір’ї домоволодіння, де сталася трагедія, працівники міліції виявили також кухонний ніж зі слідами крові. Зі свідчень сусідів загиблої стало відомо, що вони чули у будинку крики.
– У ході проведення подальших заходів оперативники упродовж години встановили місцезнаходження підозрюваної у скоєнні злочину. Після того, що сталося, жінка втекла з місця події та переховувалася біля одного із кладовищ. Саме там працівники міліції її і затримали, – розповідає в.о. начальника Ленінського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області Леонід Мельник.
Правоохоронці з’ясували, що напередодні ввечері родичка прийшла до потерпілої, залишила їй свого маленького сина, а сама подалася відпочивати до розважального закладу. Повернулася ж додому аж під ранок та ще й добряче напідпитку. На ґрунті цього між двома жінками виникла сварка, під час якої молодша схопила ножа та ударила ним старшу в область шиї…
Підозрювану заарештовано. За цим фактом порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
Зараз малолітня дитина зловмисниці перебуває у родичів, які, ймовірно, і будуть виховувати хлопчика. Тож їм доведеться докласти чимало зусиль, аби забути самим та стерти з пам’яті малюка картини цієї жахливої трагедії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool