У Кіровограді повністю збережена система пільгового проїзду для окремих категорій громадян

Березень 12, 2016 | Новини | Переглядів: 1373 | Коментарі: 0

На цьому акцентував міський голова Андрій Райкович під час прес – конференції у міській раді сьогодні, 12 березня.

- Відсутність субвенції з державного бюджету на компенсацію витрат за пільговий проїзд окремих категорій громадян на 2016 рік не стала причиною припинення таких перевезень в обласному центрі, - наголосив Андрій Райкович. - У місті збережено пільговий проїзд у міському електротранспорті, на що у міському бюджеті передбачені видатки у сумі 10 мільйонів гривень.

А основними пріоритетними напрямками роботи на 2016 рік для міської влади стануть відновлення автобусних маршрутів, які обслуговувалися транспортними засобами великої та середньої місткості, удосконалення та розвиток міського електротранспорту і відновлення роботи соціально-важливих маршрутів, відзначив очільник міста.

За його словами, у міській скарбниці закладені кошти на придбання 2 тролейбусів.
- Ми досягли домовленості з орендарями «ЄТК», про передачу 100% тролейбусного парку у власність міста, - підкреслив міський голова. – Цей переговорний процес тривалий, ще не завершились судові засідання. Але ми готуємося до створення комунального підприємства.

Крім того,Аандрій Райкович повідомив, що у 2016 році будуть продовжені сезонні безкоштовні перевезення пільгових категорій населення до садово-городніх товариств і Кіровоград поки що єдине місто в Україні де фінансується така соціальна програма.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool