У Кіровограді посилять контроль

Листопад 24, 2011 | Новини | Переглядів: 1405 | Коментарі: 2

На виконання доручення першого заступника голови Кіровоградської обласної державної адміністрації від 12 серпня 2011 року № 27-289/2, управління містобудування та архітектури Кіровоградської міської ради звертає увагу суб`єктів містобудування на недопущення самовільних перебудов приміщень у житлових будинках.

Одночасно начальник управління Вадим Мездрін звернувся до керівників КРЕПів та голів квартальних комітетів з вимогою посилення контролю щодо недопущення здійснення самовільних перебудов житлових будинків на відповідних територіях, а у разі виявлення таких фактів, повідомляти інспекцію державного архітектурного контролю в Кіровоградській області.

джерело

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool