У Кіровограді є попит на професію бухгалтера та робітничі спеціальності

Серпень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1156 | Коментарі: 0

Станом на 1 серпня 2015 року на обліку в Кіровоградському міськрайонному центрі зайнятості перебувало 2983 безробітних громадянина (в тому числі 342 – жителя сільської місцевості), з яких 67,0 % складали жінки, 46,0 % – молодь віком до 35 років, майже кожен так третій належав до осіб, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні.

У січні-липні 2015 року статус безробітного мали 6540 осіб, з них отримали статус безробітного безпосередньо у липні місяці 399 осіб.
Протягом січня-липня поточного року за сприяння Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості отримали роботу 2030 осіб, з них 1345 зареєстрованих безробітних.
Отримав допомогу по безробіттю одноразово для організації підприємницької діяльності 141 безробітний.
Брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру – 884 особи, проходили професійне навчання за направленням центру зайнятості – 876 осіб.
Кількість вакансій станом на 01 серпня 2015 року становила 348, в тому числі: для робітників та для осіб, які не потребують спеціальної підготовки – 152, для службовців – 196. Залишаються найпопулярнішими професіями, на які сьогодні є попит, професії бухгалтерів, продавців, висококваліфікованих водіїв, слюсарів, електромонтерів та інших представників робочих професій.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool