У Кіровограді поліцейські провели низку обшуків у приміщеннях, розташованих у різних мікрорайонах міста

Березень 11, 2016 | Новини | Переглядів: 2112 | Коментарі: 0

У рамках розслідування кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України «Зайняття гральним бізнесом», правоохоронці провели низку обшуків у приміщеннях, розташованих у різних мікрорайонах міста.

Під час проведення заходів, спрямованих на протидію гральному бізнесу, поліцейські отримали інформацію про незаконну діяльність.

У ході обшуків із гральних залів було вилучено більше сорока одиниць грального обладнання з відповідним програмним забезпеченням та понад 100 одиниць гральних пластикових карток, що використовуються в азартних іграх.

У даний час допитано кількох мешканців міста Кіровограда, які виконували функції касирів, охоронців та адміністраторів у гральних закладах.
Речові докази направлено для проведення експертизи.

Робота у даному напрямку продовжується.

За матеріалами слідчого управління ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool