У Кіровограді поліцейські підсумували результати роботи за І квартал 2016 року

Квітень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1127 | Коментарі: 0

13 квітня у Головному управлінні Нацполіції в Кіровоградській області відбулася розширена оперативна нарада за участі керівництва відомства, галузевих служб, відділів та відділень поліції на місцях.

На початку засідання начальник ГУНП в області Сергій Кондрашенко вручив подяки керівникам органів поліції, які показали найкращі результати роботи за внутрішньо обласним ранжуванням. Ними стали відповідно Знам’янський відділ, Гайворонське та Компаніївське відділення поліції.

Упродовж наради присутні розглянули підсумки оперативно-службової діяльності органів і підрозділів Нацполіції Кіровоградщини за 3 місяці поточного року.

Загалом протягом І кварталу було зареєстровано більше 32 тисяч заяв і повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події, майже 6 тисяч – внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Викрито понад 1050 осіб, які вчинили злочини, у тому числі більше 70, які на момент скоєння протиправного діяння перебували у стані алкогольного сп’яніння, та майже 300 осіб, які раніше скоювали злочини.

У порівнянні з минулим роком на території області зменшилася кількість вчинених кримінальних правопорушень за фактами розбійних нападів – на 3 %, шахрайств – на 20 % та хуліганств – на 6,7 %.

Наприкінці засідання було прийнято низку організаційних рішень, спрямованих на підтримання належної охорони публічного порядку та профілактики злочинів.

Сектор комунікації ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool