У Кіровограді почали вилучати самогон

Грудень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1247 | Коментарі: 0

У результаті перевірки правоохоронці виявили в підсобних приміщеннях більше 53 літрів алкогольного сурогату. Вилучену рідину буде направлено на дослідження. Власникам кафе загрожує покарання у вигляді штрафу.

Повідомлення про те, що на території одного з мікрорайонів обласного центру недобросовісні підприємці реалізовують неякісну алкогольну продукцію, надійшло до Кіровоградського відділу поліції наприкінці тижня. Не зволікаючи, правоохоронці провели відпрацювання, в результаті якого оперативна інформація знайшла підтвердження.

Під час огляду закладів було виявлено та вилучено значну кількість алкогольного сурогату сумнівної якості. Вживання такої суміші, яка цілком ймовірно може бути отруйною через підвищений вміст етилового спирту, наражала на небезпеку потенційних «клієнтів». Хворі на алкоголізм ризикували своїм життям через можливість отримати серйозні харчові отруєння.

Рідину, що зберігалася в пластикових пляшках ємністю 5, 2 та 1,5 літри, поліцейські вилучили з обігу.
Стосовно правопорушників складено адміністративні матеріали відповідно до статті 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Винним загрожує покарання у вигляді штрафу.

Працівники поліції звертаються до громадян з проханням повідомляти про відомі їм факти незаконної реалізації алкогольних виробів за номером телефону: (0522) 39-70-29 або «102».

Сектор комунікації ГУНП України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool