У Кіровограді почали обрізати каштани

Лютий 18, 2016 | Новини | Переглядів: 1253 | Коментарі: 0

Комунальне підприємство «Кіровоград-Благоустрій» Кіровоградської міської ради» проводить роботи по обрізці каштанів по вулиці 50 років Жовтня згідно з «Правилами утримання зелених насаджень у населених пунктах України», затверджених наказом Міністерства будівництва, архітектури та житлового-комунального господарства України від 10.04.2006 № 105: п.9.1.11.

Про це повідомив директор підприємства Олег Радченко. За його словами, під час догляду за деревами застосовують три види обрізання: формувальне, санітарне та омоложувальне.

У даному випадку формувальне обрізання дерев проводять у рядових та алейних насадженнях з метою збереження природної або штучної форми рослин (колоноподібної, конусоподібної, кулеподібної тощо), рівномірного розташування скелетних гілок. Олег Радченко звернув увагу, що розрізняють слабке, помірне і сильне обрізання, ступінь якого залежить від виду дерева, його віку і стану крони.

джерело

Кировоградцы поехали протестовать в Киев (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool