У Кіровограді підвищилася вартість поїздки до селища Нового маршрутом - 274

Квітень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1092 | Коментарі: 0

Вартість разового проїзду одного пасажира на міському автобусному маршруті загального користування м. Кіровограда № 274 «Площа Богдана Хмельницького – сел. Нове» для ПП «СЕРВІСКОМ» у звичайному режимі руху становитиме 3 гривні.

Таке рішення прийняв виконавчий комітет Кіровоградської міської ради 12 квітня, враховуючи розрахунки підприємства-перевізника.

Відповідно до наданих розрахунків, собівартість поїздки автобусами “Неоплан” між селищем і центром міста складає 6,65 гривень. Керівництво ПП «СЕРВІСКОМ» підтвердило, що питання різниці між розрахунковим та запропонованим тарифом буде вирішуватися підприємством в односторонньому порядку за власні кошти.

Начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Олександр Вергун повідомив, що близько року перевізник, який обслуговує пасажирів селища Нового, виконував перевезення за соціальним тарифом – 2 гривні. Складна економічна ситуація, подоржчання запасних частин для імпортного транспорту змусили транспортників звернутися до міської ради з проханням переглянути тариф. У той же час, ПП «СЕРВІСКОМ» не відмовляється від взятих на себе зобов’язань і всі пільгові категорії громадян, школярі і студенти користуватимуться транспортом безкоштовно. Вартість проїзду у маршрутному таксі до селища Нового складає 4,50 гривні.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool