У Кіровограді підростають талановиті майстри боксу

Грудень 08, 2015 | Новини | Переглядів: 2391 | Коментарі: 0

У Кіровограді в спортивному залі «Акустика» пройшов відкритий чемпіонат комунального закладу «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради» з боксу, присвячений Дню Збройних Сил України.

У змаганнях взяли участь 115 юних боксерів. Переможцями змагань у різних вагових категоріях стали: Іван Прозоров, Стас Тетяніченко, Максим Ломанюк, Ігор Даценко, Владислав Дергачов, Ростислав Криворот, Анастасія Луценко, Владислав Кім, Аміна Булах, Вадим Курєнков, Анатолій Протос, Олег Сопивський, Владислав Стась, Роман Альошин, Денис Кухта, Ігор Терещенко, Іван Черкас, Євген Фоменко, Артем Авраменко, Костянтин Бабоша.

Переможці й призери змагань нагороджені дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради
Тренують спортсменів: Володимир Панченко, Віктор Фесечко, Дмитро Березній.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool