У Кіровограді підприємство «Електротранс» відзвітує про виконану роботу

Травень 30, 2016 | Новини | Переглядів: 836 | Коментарі: 0

Сьогодні, 30 травня, під час апаратної наради, міський голова Андрій Райкович дав доручення начальнику управління транспорту та зв’язку Олександру Вергуну, аби в.о. директора новоствореного КП «Електротранс» відзвітував про виконану за місяць роботу.

- Минув місяць роботи електротранспорту у статусі комунального підприємства – час зробити аналітику, – зауважив міський голова. – Які результати роботи вже має підприємство, який касовий збір. Зробіть розрахунки, і покладіть мені на стіл.

Також міський голова поставив чітку вимогу, щоб в тролейбусах навели порядок: - “Ми говорили про спецодяг для водіїв і кондукторів, про оголошення зупинок, про рекламу в салонах і зовні. Все це - важливі складові загальної культури нашого міста. Сьогодні вікна в тролейбусах заклеєні рекламою. Так не повинно бути. Їх треба помити, відчистити. Реклама у транспорті має буди розміщена відповідно до правил, за укладеними прозорими договрами: відзвітуйте, скільки на ній зароблено коштів, у тому числі на розміщеній на ростяжках і електрооппорах”.

Ретельніше прибиратимуть і зупинки. Там комунальники візьмуться за очистку від шматків оголошень, рекламних папірців, відремонтують пошкоджені сидіння та стінки. Окреме завдання управління спеціалісти транспорту отримали щодо підготовки цінових пропозицій по новій тролейбусній техніці, якої нині дуже потребує місто.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool