У Кіровограді під час святкування Дня міста порушень громадського порядку допущено не було

Вересень 26, 2011 | Новини | Переглядів: 1370 | Коментарі: 0

Близько 600 працівників міліції забезпечували охорону громадського порядку під час проведення масових заходів з нагоди святкування 257-ої річниці з дня заснування міста. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

Загалом протягом двох днів в обласному центрі було проведено 7 масових заходів, участь у яких взяли майже 20 тисяч громадян.
Крім того, на минулих вихідних святкували День міста і жителі Бобринця, у місті Олександрії відбувся матч Чемпіонату України з футболу між командами ПФК «Олександрія» та «Кривбас» (Кривий Ріг), а кіровоградська «Зірка» приймала на своєму полі команду «Титан» (Армянськ). Працівники міліції також забезпечували охорону громадського порядку під час святкових заходів у районному центрі та проведення футбольних поєдинків.
Завдяки зусиллям правоохоронців порушень громадського порядку не було допущено.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool