У Кіровограді перевірили санітарний стан маршрутних таксі

Січень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 1139 | Коментарі: 0

Сьогодні, 4 січня, робоча група з перевірки дотримання перевізниками належного санітарного стану автобусів та вимог Закону України «Про захист прав споживачів», до складу якої входять представники управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради, сектору захисту прав споживачів, Кіровоградського міськрайонного відділу Головного управління державної санепідслужби у Кіровоградській області та управління Укртрансінспекції у Кіровоградській області, провела першу у поточному році перевірку.

Зокрема на кінцевій зупинці автобусного маршруту № 274 (площа Богдана Хмельницького) було перевірено 4 автобуси марки МАЗ-203 та СКІФ, які прибували безпосередньо після виконання рейсу.
За результатами перевірки складено відповідні акти, в яких було зазначено виявлені недоліки, а саме: в одному з транспортних засобів виявлено розірване покриття пасажирського сидіння та неповну відповідність стану підлоги санітарним нормам, яку було усунуто на місці працівниками підприємства-перевізника.
За інформацією керівництва ПАТ «Автобусний парк» 13527 рухомий склад перед виїздом на лінію у ранковий час, обов’язково проходить санітарне прибирання та щоденний огляд технічного стану, про що робиться відповідний запис у реєстраційному журналі, що підтвердили результати виїзної ранкової перевірки на підприємство представниками профільного управління. Проте, зважаючи на погодні умови (дощ та мокрий сніг) зовнішній вигляд автобусів погіршується вже після першого рейсу. Разом з тим, працівникам підприємства рекомендовано, зважаючи на погодні умови, виконувати прибирання салону автобусів після кожного рейсу.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool