У Кіровограді отримати житло ще двадцять сирот

Лютий 04, 2015 | Новини | Переглядів: 838 | Коментарі: 0

Пред Новим роком у Кіровоградському міському соціальному гуртожитку для дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, що розташований по вулиці Тельмана, відкрився другий корпус.

Перевірити, як тут облаштувалися його мешканці, завітали секретар міської ради Іван Марковський та директор Кіровоградського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Олег Краснокутський.
- Відкриття другої черги дозволило отримати житло додатково двадцяти юнакам та дівчатам віком від 18 до 23 років, - відзначив Іван Марковський. - Мати дах над головою – надзвичайно важливо у житті молодих людей і розширення закладу свідчить про те, що міська влада розуміє це і впродовж багатьох років постійно допомагає вирішувати проблеми дітей сиріт.
Молодь, що проживає у цьому гуртожтку має деякі переваги перед іншими закладами, звернув увагу Олег Краснокутський. Крім місця для проживання, мешканці гуртожитку постійно отримують консультації з питань навчання, працевлаштування, оформлення необхідних документів, постановки на квартирний облік, отримання житла. Тут часто проводяться тренінги, консультації, індивідуальні та групові заняття з соціальної та психологічної адаптації. А ще досвідчені психологи надають допомогу у формуванні навичок самостійного життя та підготовці до виходу із закладу.
- Це важливо, адже діти відповідної категорії мають право перебувати у закладі впродовж трьох років, або до досягнення 23 – річного віку, наголосив Олег Краснокутський.
Для мешканців гуртожитку створено чудові умови проживання ( є 4 кухні у 2-х корпусах, кілька кімнат для відпочинку, окремі санвузли для хлопців і дівчат). Всі кімнати обладнані сучасними зручними меблями і всією побутовою технікою від холодильників до правльних машинок.
За довідками з питань влаштування на проживання у гуртожиток можна звертатись за телефонами 276205, 276204 та на електронну пошту kmsgds@gmail.com

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool