У Кіровограді освятили терапевтичне відділення з паліативним і хоспісним обслуговуванням пацієнтів

Грудень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1132 | Коментарі: 0

Керівник Соціального відділу протоієрей Андрій Бобрик разом із хором духовенства міста провели обряд освячення 2-го терапевтичного відділення з паліативним і хоспісним обслуговуванням пацієнтів Кіровоградської центральної міської лікарні.

Після освячення відділення Андрій Бобрик побажав медперсоналу Божої допомоги у їхньому нелегкому служінні ближнім, а пацієнтам, щоб любов Господня допомагала переносити життєві випробування зі смиренним серцем та терпінням. Також батюшка помазав святим маслом медперсонал та всіх хворих, усім вручили іконку Георгія Побідоносця і газету «Православна Єлисаветградщина», офіційного видавництва Кіровоградської єпархії. В подарунок відділення також отримало від духовенства ікону святого Миколая Чудотворця.
Священик Андрій відвідав усіх пацієнтів паліативного та хоспісного обслуговування, прочитав їм молитву про одужання та духовну підтримки.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool