У Кіровограді оперативно затримали крадія

Грудень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 1

До чергової частини ВДСО при УМВС України в Кіровоградській області близько 3-ої години ночі надійшло повідомлення від чергового Ленінського відділу міліції про крадіжку майна з одного із будинків.

 Протягом лише півгодини правоохоронці затримали підозрюваного.
За вказаною адресою через кілька хвилин після отримання інформації прибув наряд спеціального підрозділу групи затримання ВДСО при УМВС в області у складі молодшого інспектора-кінолога Олександра Ляшецького та міліціонера-водія Павла Кутєпова. На місце події також прибула слідчо-оперативна група Ленінського ВМ.
Правоохоронцям потерпілий розповів про те, що до його домоволодіння проник невідомий і викрав мобільний телефон, зарядний пристрій, куртку та інші речі. Після цього зловмисник утік через паркан.
Під час обстеження прилеглої території працівники ВДСО виявили свіжі сліди на снігу, які й привели їх до господарського приміщення на іншій вулиці, де переховувався злодій.
Ним виявився раніше судимий 18-річний юнак без постійного місця проживання. У підозрюваного працівники міліції виявили викрадені з будинку речі, а також ніж та декілька викруток.
Затриманого доставили до Ленінського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області.
Дії зловмисника кваліфікуються за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до шести років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool