У Кіровограді оголошується конкурс «Молода людина року»

Травень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 1133 | Коментарі: 0

З метою відзначення вагомих досягнень молоді у різних сферах суспільного життя міста, заохочення її до активної участі у громадському житті до Дня молоді України розпорядженням міського голови затверджено Положення про міський конкурс «Молода людина року».

Відповідно до затвердженого Положення, у конкурсі можуть брати участь громадяни України віком до 35 років, мешканці Кіровограда.
Звання присуджується за особливі досягнення, що сприяють розвитку суспільно-економічного життя міста та розбудові України, у поточному та попередньому роках за номінаціями:

«Молодий захисник України» - за особисту мужність, відвагу та ініціативні дії, виявлені під час діяльності, пов’язаної із захистом незалежності і територіальної цілісності України;

«Молодий волонтер» - за безпосередню участь у волонтерському русі зі сприяння Збройним Силам України та іншим утвореним відповідно до законів військовим формуванням та правоохоронним органам спеціального призначення, надання допомоги особам, які беруть або брали участь в антитерористичній операції в Донецькій і Луганській областях;

«Молодий громадський діяч» - за активну ефективну громадську діяльність в місті, впровадження соціально значущих програм і здійснення відповідних заходів;

«Молодий представник робітничої професії» - за визначні професійні досягнення у виробничій сфері, особистий внесок у забезпечення розвитку виробництва;

«Сила духу» - за визначні культурно-мистецькі, наукові, спортивні та інші досягнення молодої людини з обмеженими можливостями.

За підсумками Конкурсу у кожній номінації визначається один переможець. Підведення підсумків конкурсу здійснюється конкурсною комісією.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool