У Кіровограді оголошено збір Великодніх подарунків для воїнів АТО

Березень 28, 2016 | Новини | Переглядів: 758 | Коментарі: 0

На Великдень воїни АТО з Кіровограда отримають подарунки від міської ради. Таке завдання сьогодні, 28 березня, під час апаратної наради поставив міський голова Андрій Райкович.

До формування вантажу мають підключитись усі: депутати, підприємці та небайдужі мешканці обласного центру
- До цієї надзвичайно важливої роботи необхідно долучити усю громаду і зібрати хороший, гідний наших захисників вантаж, аби напередодні найвеличнішого християнського свята привітати їх на передовій.

Також, напередодні Великодніх свят в Кіровограді мають провести низку ярмаркових заходів. Під час них містяни матимуть можливість придбати необхідні товари до святкового столу за зниженими цінами.

Ярмаркувати Андрій Райкович пропонує не лише на традиційному місці – площі Богдана Хмельницького.
- Управління торгівлі - маєте організувати нормальні ярмарки для кіровоградців. Необхідно, щоб люди могли скупитися не лише в центрі міста. Організуйте ярмарок на Муніципальному ринку, що біля Автовокзалу №2. До свята ще є час, аби встигнути підготуватися. Усе повинно бути зроблено на найвищому рівні, – наголосив міський голова.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool