У Кіровограді оголошено конкурс на кращий багатоквартирний і приватний будинки

Квітень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1204 | Коментарі: 0

Відповідно до рішення Кіровоградської міської ради від 31 березня 2015 року №4063 «Про міський огляд-конкурс на кращий благоустрій багатоквартирних будинків та будинків приватного сектора у м. Кіровограді», з 15 квітня 2016 року оголошується щорічний міський огляд-конкурс на кращий благоустрій багатоквартирних будинків та будинків приватного сектора у Кіровограді, який приурочується до святкування Дня міста.

Бажаючі взяти участь в огляді-конкурсі (ЖЕО, ОСББ, ОЖБК, КРЕП, органи самоорганізації населення, мешканці міста) до 01 серпня мають подати заявки до комісії по проведенню огляду-конкурсу у письмовій формі довільного змісту із зазначенням:
юридичної адреси об'єкта, що висувається на участь у конкурсі;
прізвища, ім'я, по батькові учасника конкурсу;
назви номінації;
контактних телефонів;
згоди на огляд приватних садиб;
згоди на оброблення персональних даних.

До заявки додаються фотоілюстрації на будь-якому носії (фотопапери, в цифровому форматі на СD-дисках, флеш-картах тощо), що засвідчують високий рівень естетичного вигляду будинку та території навколо нього.

Довідки за телефоном 24 85 93
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool