У Кіровограді обмежили перебування неповнолітніх в громадських місцях у нічний час

Червень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1275 | Коментарі: 0

Сьогодні, 5 червня, відбулося засідання сімнадцятої сесії Кіровоградської міської ради шостого скликання.

Рішенням міської ради, зважаючи на стан криміногенної ситуації в підлітковому середовищі, з метою позитивного впливу на їх виховання, профілактики серед них правопорушень, забезпечення належного правопорядку в ігрових залах, комп'ютерних та інтерактивних клубах, інших розважальних закладах та громадських місцях, обмежено перебування у нічний час з 22 години вечора до 6 години ранку малолітніх дітей (віком до 14 років), а неповнолітніх осіб (у віці від 14 до 18 років, за винятком осіб, які відповідно до чинного законодавства мають повну цивільну дієздатність) – з 23 години вечора до 5 години ранку без супроводу батьків або осіб, які їх замінюють, у закладах дозвілля, громадського харчування, в ігрових залах, комп'ютерних та інтерактивних клубах, інших розважальних закладах та громадських місцях м. Кіровограда.
Дане рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення шляхом розміщення у віснику Кіровоградської міської ради «Вечірня газета».

за матеріалами
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool