У Кіровограді облаштують місця для паркування автомобілів

Грудень 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1363 | Коментарі: 0

Рішенням виконавчого комітету міської ради з метою організації та упорядкування місць паркування автотранспорту комунальне підприємство “Кіровоградські ринки” уповноважено здійснити заходи щодо облаштування місць для паркування автомобілів на вулиці Преображенській (на відрізку від скверу Центрального до вулиці Пашутінської, ліворуч); вулиці Пашутінській (на відрізку від вулиці Преображенської до вулиці Гоголя, праворуч); вулиці Академіка Корольова (біля муніципального ринку); вулиці Кропивницького (біля ринку «Тарон» та вздовж ринку).

Комунальному підприємству «Кіровоградські ринки» повинно забезпечити обладнання та функціонування місць для паркування автотранспорту (майданчики для паркування) відповідно до вимог Правил паркування транспортних засобів, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 3 грудня 2009 року, та належний санітарний стан, а також здійснювати перерахування збору за місця для паркування транспортних засобів у порядку, передбаченому Податковим кодексом України та рішенням Кіровоградської міської ради від 27 січня 2011 року «Про встановлення місцевих податків і зборів», з першого січня 2012 року. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool