У Кіровограді облаштують алею пам’яті на меморіальному комплексі «Фортечні вали»

Квітень 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1292 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді відбулося засідання топонімічної комісії під головуванням заступника міського голови Сергія Колодяжного. Члени комісії погодили встановлення пам’ятника Юрію Яновському у Кіровограді по вулиці 50 років Жовтня. Ініціатором вшанування пам’яті відомого українського письменника став Володимир Панченко.

Комісія також підтримала ініціативи товариства “Просвіта” щодо встановлення меморіальної дошки першому голові цієї громадської організації В Нікітіну, директора Кіровоградського обласного комплексу Анатолія Короткова про встановлення пам’ятної дошки своєму випускнику – учаснику АТО Віталію Вовкотрубу, управління освіти міської ради щодо встановлення меморіальних дошок загиблим в зоні бойових дій учасникам антитерористичної операції на фасадах загальноосвітніх закладів міста та Федерації баскетболу України щодо встановлення пам’ятної дошки відомому тренеру Віктору Дубіну. Комісія матиме також погодити ескізи майбутніх меморіальних дощок.
А на території військово-меморіального кладовища “Фортечні вали” буде облаштована Алея пам’яті. Комісія погодила встановлення на території меморіального комплексу стендів загиблих військовослужбовців-учасників АТО.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool