У Кіровограді обікрали офіс

Листопад 20, 2014 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Спритний злодій не врахував того, що «не замів слідів», залишивши на місці події відбитки пальців. За ними експерти вирахували раніше судимого за аналогічні злочини місцевого жителя.

Вже за кілька діб крадія затримали працівники карного розшуку міськвідділу міліції.
До Кіровоградського МВ УМВС в області із заявою звернувся 52-річний директор однієї із фірм. Чоловік повідомив про те що, прийшовши зранку на роботу, він виявив крадіжку оргтехніки: 4-х ноутбуків, кількох комп’ютерів, а також проектора та фотоапарату.
На місце злочину виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Правоохоронці відразу ж почали відпрацьовувати усі можливі версії та перевіряти на причетність до скоєння даного кримінального правопорушення громадян раніше судимих за аналогічні злочини, які проживають на території міста.
Проведена працівниками НДЕКЦ при УМВС в області дактилоскопічна експертиза теж дала позитивний результат. За залишеними на місці злочину «пальчиками» вдалося встановити особу зловмисника. Тож 35-річного колишнього працівника фірми затримали за кілька діб.
Чоловік, що раніше вже відбував покарання за крадіжки, належних висновків для себе не зробив. Втративши роботу, кіровоградець знову наважився на злочин, так як на утримання родини йому потрібні були кошти.
Пізно ввечері, скориставшись відсутністю сигналізації та охорони, а також переконавшись, що у приміщенні офісу немає людей, зловмисник витягнув з вікна скло та проник всередину.
Привласнивши техніку, крадій викликав таксі та попрямував додому. Один ноутбук чоловік встиг продати на місцевому ринку, решту майна працівники міліції вилучили за місцем мешкання злодія.
- Стосовно затриманого відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням у приміщення), - повідомив т.в.о. начальника Кіровоградського МВ УМВС в області Сергій Коса. - Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool