У Кіровограді обговорювали питання захисту прав дітей

Грудень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

Спільна нарада за участі служб у справах дітей, відділів освіти і науки, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді області, заступників голів райдержадміністрацій та міськвиконкомів із гуманітарних питань, працівників підрозділів кримінальної міліції у справах дітей відбулася в обласній універсальній науковій бібліотеці ім. Д. Чижевського у місті Кіровограді.

Виступаючи перед присутніми, старший оперуповноважений в особливо важливих справах ВКСМД УМВС в області Оксана Яценко звернула увагу на основні завдання та функції підрозділів кримінальної міліції у справах дітей в умовах реформування системи МВС України.
Зокрема, було наведено приклади міжнародного досвіду організації діяльності спеціалізованих структурних підрозділів роботи з дітьми у таких країнах як Канада, Великобританія, Швейцарія, Нідерланди, Естонія, Польща, Латвія, Литва, Хорватія та інших.
Наголосила представник правоохоронних органів і на тому, що належно організовані заходи загальної профілактики мають суттєвий вплив на фактори усунення ризиків учинення дітьми та стосовно них кримінальних правопорушень.
Важливими залишаються такі аспекти щоденної діяльності правоохоронців у рамках співпраці із закладами освіти як відвідування навчальних закладів та спілкування з неповнолітніми. Також першочерговим завданням є проведення постійної роботи з сім’ями, які опинилися в складних життєвих обставинах.
За матеріалами ВКМСД
УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool