У Кіровограді обговорювали останні зміни до Податкового кодексу

Вересень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 948 | Коментарі: 0

Нещодавно відбулася особиста зустріч заступника начальника – начальника Кіровоградського відділення Кіровоградської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області Оксани Біловодської з суб’єктами господарювання Кіровоградського району.

Основною темою зустрічі було запровадження нового загальнодержавного збору - військового. Під час зустрічі присутні обговорили останні зміни внесені в Податковий кодекс України що стосуються вдосконалення окремих положень в частині податку на прибуток, ПДВ, податку на доходи фізичних осіб, акцизного податку, плати за користування надрами, отримали роз’яснення норм податкового законодавства з екологічного податку.
На завершення зустрічі О.Біловодська закликала присутніх долучитись до обговорення Концепції реформування податкової системи України та створення Служби фінансових розслідувань та надала відповіді на питання які цікавили суб’єктів господарювання.

Прес-служба Кіровоградської ОДПІ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool