У Кіровограді обговорювали новий тариф на проїзд у тролейбусах

Квітень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1336 | Коментарі: 0

Розглядати питання підвищення тарифу на проїзд у електротранспорті міста Кіровограда змушують економічні реалії. На цьому акцентував увагу учасників публічних обговорень вартості проїзду в тролейбусах міста генеральний директор ТОВ “ЄТК” Валерій Гросул сьогодні, 23 квітня.

За його словами, постановою НКРЄ у лютні поточного року передбачається підвищення тарифу на електроенергію на 50% із 1 квітня і ще на 25% з 1 жовтня 2015 року. За розрахунками економістів транспортного підприємства, в таких умовах, із розрахунку, що на лініях обласного центру працюватимуть 20 тролейбусів, новий тариф мав би складати 2,78 гривень за одну поїздку. У той же час, відзначив Валерій Гросул, мінімальний рівень вартості проїзду не може опуститися нижче двох гривень. У цих межах керівництво “ЄТК” сподівається на прийняття відповідного рішення виконкому.
Заступник міського голови Сергій Васильченко пояснив учасникам обговорень процедуру впровадження нового тарифу у Кіровограді. Він підкреслив, що виконавчий комітет міської ради своїм рішенням погоджує вартість проїзду у тролейбусі, обраховану перевізником. Станом на сьогодні розрахунки вже перевірені управлінням економіки і направлені на експертизу в органи Антимонопольного комітету. Після отримання висновків АМК, профільне управління розвитку транспорту та зв’язку підготує проект рішення виконкому, який має бути оприлюднений на офіційному сайті міської ради не пізніше, як за 20 робочих днів до розгляду його членами виконавчого комітету.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool