У Кіровограді обговорили сучасні стандарти роботи у сфері обслуговування

Квітень 25, 2014 | Новини | Переглядів: 931 | Коментарі: 0

У Кіровограді за ініціативи швейного виробництва "МріяЄ" та під патронатом регіонального відділення Торгово-промислової палати пройшла перша інформаційна бізнес-зустріч, присвячена сучасним стандартам у сфері обслуговування, зокрема, у галузі текстилю.

Захід, до якого було запрошено рестораторів, отельєрів, представників і керівників підприємств малого та середнього бізнесу Кіровограда та області, ініціювала Інна Чижик, директор підприємства "МріяЄ" та підтримала Ірина Саєнко, Президент Торгово-промислової палати.

Це перша конференція у галузі ресторанного текстилю, але її організатори планують започатковувати цілу серію навчальних семінарів, щоб ділитися думками і поповнювати скарбницю знань працівників сфери обслуговування на Кіровоградщині. На необхідності цього наголосив і запрошений на відкриття заходу перший заступник голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Віктор Серпокрилов. У своєму вітальному слові Віктор Миколайович зазначив, що головна мета і влади, і бізнесу - розвивати сферу обслуговування, працювати на високому рівні, надавати населенню якісні послуги відповідно до сучасних європейських стандартів якості. Цю думку підтримала і Президент ТПП Ірина Саєнко. За словами Ірини Анатоліївни, лозунг "Купуй кіровоградське!" сьогодні актуальний, як ніколи, і плануючи розвиток свого ресторану, готелю чи іншого бізнесу на майбутнє, кіровоградці мають керуватися засадами співпраці у рамках області, не забуваючи про вихід на міжнародну арену.

У рамках зустрічі, звісно, відбулася і презентація швейного виробництва фабрики "МріяЄ" - історії розвитку, напрямків діяльності, планів на майбутнє. Про це розповіла директор підприємства Інна Чижик. За словами Інни Борисівни, вже десять років у Кіровограді працює команда професіоналів, які вміють і люблять працювати із текстилем. На фабриці "МріяЄ" діє повний цикл - від конструювання моделей, підбору тканини - до дизайну і пошиття як одягу для працівників сфери обслуговування, так і "одягу" для вікон, стін, стель, літніх майданчиків, тощо. Якість і стиль, оперативність роботи і спрямованість на результат - ось що вирізняє це підприємство на тлі інших, і дозволяє із впевненістю дивитися у майбутнє!

Приємним фіналом заходу став яскравий показ моделей, що їх розробили дизайнери та створили швеї на підприємства, і продемонстрували моделі агенції "Стиль Моделс" та артисти колективу "Три з половиною". Соковиті кольори одягу для офіціантів, кухарів, адміністраторів нікого не залишили байдужими, як і майстерність кухарів ресторану "Стейк Хауз", котрі приготували для учасників заходу смачний фуршет, щоб всі могли поспілкуватися у неформальній атмосфері.

автор фото - Олена Карпенко

У Кіровограді за ініціативи швейного виробництва "МріяЄ" та під патронатом регіонального відділення Торгово-промислової палати пройшла перша інформаційна бізнес-зустріч, присвячена сучасним стандартам у сфері обслуговування, зокрема, у галузі текстилю.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool