У Кіровограді ніколи не розглядалася можливість розміщення хоспісного відділення у пологовому будинку

Листопад 12, 2014 | Новини | Переглядів: 932 | Коментарі: 0

Реалізація проекту "Запровадження в місті Кіровограді допомоги пацієнтам з невиліковними хворобами" шляхом створення та відкриття стаціонарного відділення паліативної та хоспісної допомоги на 15 ліжок розпочалася у 2013 році на базі стаціонару №1, а з 01.09.2014 року додатково перепрофільовано 10 кардіологічних ліжок у паліативні на базі стаціонару № 2 комунального закладу "Центральна міська лікарня міста Кіровограда".

Як повідомила начальник управління охорони здоров’я Оксана Макарук, вже підписані договори між Всеукраїнською громадською організацією "Українська ліга сприяння розвитку паліативної та хоспісної допомоги" та управлінням охорони здоров’я Кіровоградської міської ради про співпрацю та з комунальним закладом "Центральна міська лікарня міста Кіровограда" про благодійну пожертву на розвиток паліативної допомоги у місті Кіровограді. Крім того, надана заявка про участь даного проекту у Всеукраїнському конкурсі проектів і програм розвитку місцевого самоврядування.
Відповідно до рішення Кіровоградської міської ради від 29 січня 2014 року № 2748 "Про міський бюджет на 2014 рік" зі змінами на виконання капітального ремонту приміщення КЗ "Центральна міська лікарня м. Кіровограда" під відділення паліативного лікування заплановано кошти по спеціальному фонду міського бюджету (бюджет розвитку) у сумі 2400,0 тис. грн.
На сьогоднішній день виготовлена проектно-кошторисна документація на об’єкт "Капітальний ремонт приміщення терапевтичного відділення № 2 КЗ "Центральна міська лікарня м. Кіровограда, стаціонар № 1 під відділення паліативного лікування", проведена її експертиза та розпочинається процедура проведення конкурсних торгів.
Також, у 2014 році для відділення паліативного лікування придбано необхідне обладнання за рахунок коштів спеціального фонду міського бюджету (бюджет розвитку) на загальну суму 212,5 тис. грн.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool