У Кіровограді не буде пивних наметів

Квітень 27, 2011 | Новини | Переглядів: 2662 | Коментарі: 1

26 квітня виконавчий комітет Кіровоградської міської ради затвердив дислокацію по розгортанню в місті об’єктів сезонної торгівлі на весняно – літній період 2011 року, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

            Відповідно до прийнятого рішення, у Кіровограді з 1 травня по 30 вересня  здійснюватиметься торгівля квасом з кег у 155 торговельних точках на вулицях обласного центру. Виконкомом затверджено також 12 місць, де будуть розміщені об’єкти по торгівлі морозивом та 20 місць виносної торгівлі біля власних об’єктів ресторанного господарства за умови забезпечення вільного проходу пішоходів по тротуарах. Крім того, виконком дозволив розмістити 30 торговельних точок на Меморіальному комплексі «Фортечні вали» під час святкування Дня Перемоги 9 Травня та 25 місць торгівлі  в парку ім.. Пушкіна в рамках відзначення Дня міста.

            Вперше за останні роки пивні намети не були включені до рішення виконкому  про затвердження дислокації по розгортанню в місті об’єктів сезонної торгівлі на весняно – літній період і не розглядалися.

джерело: Кіровоградська міська рада


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool