У Кіровограді нагородили переможців всеукраїнського конкурсу

Вересень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 1099 | Коментарі: 0

В Головному управлінні фіскальної служби області нагородили переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу «Очима дитини про бюджет країни – 2014».

На церемонії нагородження, яка відбулась в режимі відеоконференцзв’язку, юних дарувань вітав особисто Голова ДФС України Ігор Білоус.
«У цей історичний день, коли ратифіковано угоду про Асоціацію України з Європейським союзом, я вітаю вас усіх із цим цивілізованим світоглядним вибором нашої держави, – зазначив Ігор Білоус. – Вам, молодому поколінню належить віднині будувати європейську Україну, а ми зробимо все можливе для того, щоб підготувати цю дорогу для вас. Бажаю вам на цьому шляху лише перемог та успіхів».
Приємно відзначити, що одним із призерів загальнонаціонального етапу конкурсу у категорії „Комп’ютерна графіка” став юний олександрієць Богдан Валінькевич, який отримав від дитячого видавництва «А-ба-ба-га-ла-ма-га» спеціальну відзнаку – повне зібрання творів Джоан Роулінг «Гарі Потер».
«Я дуже хотів зробити мультфільм і випробувати в цьому свої сили, бо добре навчаюся по інформатиці. І тут випала така нагода, – розповів Богдан. – В наступному році також обов’язково візьму участь в цьому конкурсі».
Інші дітки-переможці обласного етапу конкурсу «Очима дитини про бюджет країни – 2014» також не залишилися без подарунків. Начальник Головного управління ДФС у Кіровоградській області Надія Воленшчак вручила цим учасникам почесні грамоти та цінні призи.
«Приємно те, наскільки фундаментально наші діти підійшли до виконання своїх робіт, демонструючи глибоке розуміння важливості сплати податків, оскільки від цього залежить економічна стабільність держави. В роботах було багато тривоги, переживання за долю України, але незважаючи на це, всі твори випромінювали величезний оптимізм і віру в мир та злагоду. Історія конкурсу «Очима дитини про бюджет країни» − це історія боротьби за ідеальну податкову культуру. І творять її руки юних громадян, яким не байдуже що буде з Україною завтра,» – зазначила Надія Воленшчак.

****
Всеукраїнський конкурс дитячої творчості «Очима дитини про бюджет країни» проходить щороку за трьома напрямками: «художні твори», «літературні твори» та «комп’ютерна графіка (комп’ютерна анімація)». На обласний етап конкурсу в двох вікових категоріях – 9-11 років та 12-15 років було представлено 57 робіт. Всього ж у конкурсі на міському та районному рівнях взяли участь понад 400 дітей Кіровоградщини. Переможцями обласного етапу у різних номінаціях та вікових категоріях стали: Анна Говорун (м.Кіровоград), Таїсія Тарасенко (м.Олександрія), Вероніка Лінтур (с.Чечеліївка, Петрівський район), Владислав Личко (смт.Добровеличківка) та Богдан Валінькевич (м.Олександрія).
Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool