У Кіровограді на території водно-гребної бази відбувся «Олімпійський урок» (фото)

Вересень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 803 | Коментарі: 0

5 вересня на території водно-гребної бази відбувся «Олімпійський урок», присвячений Дню фізичної культури та спорту України.

У спортивному заході, організованому спільними зусиллями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, Кіровоградського міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» і дитячо-юнацького спортивного центру «Україна» взяли участь 76 учнів комунального закладу «Навчально-виховне об'єднання «Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 20 – дитячий юнацький центр «Сузір’я».
Почесний громадянин м. Кіровограда, срібний призер Олімпійських ігор в Сіднеї, заслужений майстер спорту України з велоспорту Олександр Симоненко нагородив переможців та призерів змагань з настільного тенісу, дартсу, шашок, стрибків на скакалці та футбольних вправ дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

джерело

У Кіровограді на території водно-гребної бази відбувся «Олімпійський урок» (фото)

У Кіровограді на території водно-гребної бази відбувся «Олімпійський урок» (фото)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool