У Кіровограді на селищі Новому День захисту дітей відзначають здоровим способом життя

Травень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1077 | Коментарі: 0

Різноманітні і цікаві спортивні заходи підготував для дітвори селища Нового Центр дитячої та юнацької творчості «Центр-Юність» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей. 25 травня у селищі відбулося відкриття Всеукраїнського бейсбольного турніру Малої ліги України, у якому беруть участь юнаки 10-12 років. Для участі у змаганнях до Кіровограда приїхали 7 команд з різних куточків України.

У престижному турнірі поміряються силами команди Кіровограда, Іллічівська, Чернівців, Івано-Пустого, Київа та Рівного. Змагання триватимуть із 25 по 28 травня. В урочистому їхї відкритті взяли участь адміністратор Літл ліги України Василь Тараско, державний тренер з бейсболу Міністерства молоді та спорту України Віталій Лизогубенко, фінансовий директор Літл ліги України Вікторія Щербатюк та головний суддя цих змагань – Станіслав Профатілов. Святковий настрій на спортивному святі створили вихованки Зразкового художнього колективу вокального гурту «Евріка».
Цього ж дня у Центрі дитячої та юнацької творчості «Центр-Юність» пройшли ІІ Малі олімпійські ігри серед вихованцв закладу. В іграх, започаткованих у вересні минулого року, взяли участь 17 команд.
Діти змагалися в 4 вправах: дартсі, перенесенні м’ячика на тенісній ракетці, попаданні м’ячем в баскетбольне кільце та у перетягуванні канату. В результаті напруженої боротьби І місце зайняла команда «Актіви» гуртка «Країна рукоділля», ІІ місце посіли «Вовчата» із бейсбольної секції а бронзові нагороди виборола команда «Екстрим» гуртка спортивного туризму.
Окремо були відзначені за перемогу в перетягування канату члени команди «Посмішка» музичної студії «Евріка». А всі учасники отримали заряд бадьорості, гарного настрою, грамоти за участь, а також солодкі подарунками від постійного мецената ЦДЮТ «Центр-Юність» депутата Верховної ради України Станіслава Березкіна.
Одночасно у Центрі проходили змагання зі стронгмену. Хлопці виявляли найсильніших у кидках гирі, віджиманні на брусах, підтягуванні на поперечині та утриманні ваги 10 кг на витянутих руках.
У підсумковій тупнірній таблиці І місце розподілили між собою Гліжинський Олександр та Данілов Дмитро, ІІ місце завоював Потанін Дмитро, ІІІ місце – Лукомський Сергій.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool