У Кіровограді на автомийці викрали автівку

Травень 17, 2016 | Новини | Переглядів: 1028 | Коментарі: 0

Зловмисником виявився 26-річний житель Кіровограда. Працюючи на автомийці, він незаконно заволодів транспортним засобом клієнта, розбив автівку та деякий час переховувався, аби уникнути відповідальності.

Повідомлення про угон транспортного засобу «KIA Ceed» надійшло до Кіровоградського відділу поліції від 33-річного місцевого жителя. Чоловік розповів, що залишив авто для чистки салону, а коли наступного дня прийшов його забирати автомобіль зник. За словами потерпілого, завдана йому матеріальна шкода становить близько 200 тисяч гривень.

Як з’ясувалося, ввечері працівник мийки автомобілів, виконавши роботу замовника, вирішив заволодіти машиною, щоб трохи покататися й розважитися з друзями. Близько опівночі на одній з вулиць міста зловмисник не впорався з керуванням й потрапив у дорожньо-транспортну пригоду. Злякавшись, що доведеться відповідати перед законом, злодій втік із місця пригоди й переховувався від правоохоронців.
«Вже за декілька діб працівники поліції встановили місцезнаходження особи, причетної до кримінального правопорушення. Виявлений патрульними пошкоджений автомобіль було вилучено та направлено на штрафмайданчик», - розповів начальник відділу поліції Ігор Пайлик.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». За скоєння необдуманого вчинку кіровоградцю може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.

За матеріалами Кіровоградського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool