У Кіровограді на Алеї Слави розпочалися роботи

Липень 06, 2015 | Новини | Переглядів: 1093 | Коментарі: 0

Секретар міської ради Іван Марковський тримає на особистому контролі хід будівництва Меморіалу почесних воїнських поховань на Рівнянському кладовищі у Кіровограді.

Роботи на Алеї Слави розпочалися минулої п’ятниці, 3 липня. Тоді спеціалісти КП “Трест зеленого господарства” зрізали дерева, які затіняли місце майбуднього Меморіалу. Сьогодні Іван Марковський перевірив стан підготовки до початку будівництва на військовому цвинтарі.

 Кожен свій крок ми вивіряємо із рідними загиблих воїнів, - наголосив Іван Марковський. – Вони і сьогодні тут, бо необхідно звільнити від вінків краї місць поховань для проведення геодезичної розмітки. Дружини героїв виявили бажання зустрітися у приміщенні міської ради ще раз, щоб остаточно визначитися із проектом Меморіалу. Орієнтовно це буде у четвер. На їхнє прохання я зустрівся сьогодні із відомим кіровоградським художником Андрієм Надєждіним. Рідні воїнів висловили бажання, щоб він запропонував до проекту надгробків елементи героїки. Розраховую, що до нашої зустрічі Андрій надасть свої пропозиції.

По справжньому будівельні роботи на Алеї Слави розпочнуться завтра зі складання геодезичних планів, які дадуть відповідь на питання - як спланувати площу Меморіалу: де підсипати, а де зрізати грунт. Завтра ж і огорожа кладовища, яку фарбували кіровоградські волонтери буде акуратно переставлена за межі будівництва. А ще волонтери мають час пересадити висаджені тут квіти.

Приємно бачити конструктивну взаємодію з волонтерськими організаціями, відзначив Іван Марковський і висловив переконання, що тісна співпраця з усіма добровільними помічниками буде лише на користь спільній справі.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool