У Кіровограді муніципальний патруль відпрацьовував територію біля ринків «Черемушки» та «Привокзальний»

Травень 20, 2015 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

19 травня муніципальний патруль відпрацьовував територію біля ринків «Черемушки» та «Привокзальний».

З огляду на спрямованість відпрацювання, до складу патруля були включені члени спеціалізованої інспекції Кіровоградської міської ради, міської дружини, управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради та дільничний інспектор міського відділу УМВС в Кіровоградській області. Як повідомив заступник міського голови Сергій Васильченко, в результаті рейдового відстеження спеціалістом спеціалізованої інспекції складено 3 протоколи (ст. 152 КупАП) і один протокол - працівником міліції ( 4.2, ст., 156). Ще 8 суб’єктів господарювання отримали запрошення до управління по сприянню розвитку торгівлі для оформлення карток обліку.
Крім того, муніципальний патруль не втомлюється проводити із громадянами, які здійснюють торгівлю в невстановлених місцях, роз’яснювальну роботу та попереджети їх про недопустимість «стихійної» торгівлі на тротуарах, газонах міста, біля житлових будинків. Торгівцям пропонується реалізовувати сільськогосподарську продукцію в спеціально відведених місцях та на ринках міста Кіровограда.
- До речі, перші результати роботи муніципального патруля вже видно, відзначив Сергій Васильченко. - Біля ринків поменшало торгівців які реалізовували продукцію тваринного походження з необладнаних для цього місць торгівлі. У свою чергу, це убезпечить кіровоградців від можливих харчових отруєнь від неперевірених продуктів харчування, які швидко псуються при високих температурах навколишнього природного середовища.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool