У Кіровограді можуть з'явитися комбіновані тролейбуси

Квітень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 2268 | Коментарі: 0

Від сьогоднішнього дня пасажирські перевезення електротранспортом у Кіровограді здійснює комунальне підприємство “Електротранс”.

Відповідно, виконавчий комітет Кіровоградської міської ради затвердив тариф на здійснення таких перевзень.
Згідно з прийнятим сьогодні, 26 квітня, рішенням плата за проїзд у кіровоградських тролейбусах не змінилася і складає, як і раніше, 2,50 гривні.
Міський голова Андрій Райкович під час засідання виконкому відзначив, що повернення тролейбусного парку у комунальну власність дозволить місту ефективно розвивати, як рухомий склад підприємства, так і запроваджувати зручні для пасажирів форми обслуговування.
- Минулого року приватне підприємство скористалося 20 мільйонами гривень державної субвенції на відшкодування перевезення пільгових категорій населення, - звернув увагу очільник міста. – Цього року ці кошти підуть на розвиток електротранспорту. В планах міської влади оновити парк тролейбусів сучасними транспортними засобами, які мають запас автономного ходу на акамуляторах до 100 кілометрів. Це дозволить організувати перевезення пасажирів із селища Нового, інших віддалених мікрорайонів дешевшими тролейбусами.
На думку міського голови, такі комбіновані тролейбуси будуть у Кіровограді в якості перехідного етапу, а згодом їх змінять електробуси, які працюють повністю від акамуляторних батарей.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool