У Кіровограді може з'явитися заклад для безпритульних

Липень 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1011 | Коментарі: 0

На сьогоднішній прес-конференції у міській раді директор Центру соціальних служб сім'ї та молоді Олег Краснокутський повідомив

що Кіровоградський міський центр обліку та тимчасового перебування бездомних осіб уже на цьому тижні планує підписання договору оренди з УМВС в Кіровоградській області для розміщення соціального закладу для безпритульних за адресою: м. Кіровограді по вул. 40-річчя Перемоги, 109. На ремонтні роботи приміщення виділено з міського бюджету 290 тисяч гривень управлінню капітального будівництва, проте їх не вистачить на виконання усіх робіт. Планується до настання зими облаштувати у Центрі 10-20 спальних та декілька адміністративних кабінетів аби мати можливість розмістити хоч частину людей. Решта робіт виконуватиметься поступово.
На сьогодні Кіровоградський міський центр обліку та тимчасового перебування бездомних осіб працює в режимі реєстрації та відновлення втрачених документів бездомним особам, зазначив Олег Краснокутський.
Станом на 27 червня 2014 року на обліку в Центрі перебуває 96 бездомних осіб, які у переважній більшості є мешканцями інших міст та країн. За перше півріччя відновлено 15 паспортів безхатченкам. Надано реєстрацію місця тимчасового перебування 22 особам, 4 бездомних влаштовано до геріатричних центрів/пансіонатів. Налагоджена співпраця із 7 благодійними організаціями міста Кіровограда.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool