У Кіровограді може з`явитись єдина квитанція

Грудень 08, 2011 | Новини | Переглядів: 2124 | Коментарі: 0

Створення єдиного інформаційно-розрахункового центру (ЄІРЦ) дозволить не просто поліпшити обслуговування абонентів – користувачів житлово-комунальними послугами, а й активізувати їхню платіжну дисципліну. 

В цьому переконана не лише місцева влада, а й фахівці підприємства «Нові інформаційні технології», які презентували керівникам комунальних підприємств міста, що надають кіровоградцям різного роду послуги, концептуально нову комп’ютерну систему з обслуговування населення, нарахування та прийняття платежів за комунальні й інші послуги.

За наявності такого центру оплату можна здійснювати у будь-якій точці прийому платежів, керівники банківських установ матимуть змогу проводити аудит роботи своїх касирів, що унеможливить черги, а платник – відслідковуватиме процес проходження коштів тому чи іншому підприємству. Створення ЄІРЦ передбачає запровадження служби «єдиного вікна», коли у одного адміністратора можна буде отримати всю поточну інформацію про стан рахунку конкретного абонента. А той, у свою чергу, отримавши поштою одну квитанцію з переліком необхідних платежів, матиме можливість або оплатити її повністю, або здійснити ті платежі, які на даний момент відповідають його фінансовим можливостям. Також пропонується створення кол-центру, куди буде стікатись інформація у реальному часі про проходження платежів, інших розрахунків за адміністративні послуги. Звернутись до цього органу зможуть як рядовий мешканець міста, так і керівник будь-якого рівня, щоб прослідкувати стан розрахунків, визначити «вузькі» місця у платіжній дисципліні, а також дізнатись про реальну ситуацію із якістю надання тієї чи іншої послуги.
Заступник міського голови Микола Вєщев переконаний, що запропонований варіант створення ЄІРЦ не просто полегшить життя рядовим споживачам, убезпечивши їх від походів по пунктах прийому платежів з купою книжок, а й додасть стимулу в організації роботи з хронічними боржниками. До речі, в ряді міст України центри вже давно діють, перевага того, що запропоновано кіровоградцям, у тому, що він сучасніший. А в найближчому майбутньому подібною системою розрахунків буде охоплена вся область.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool