У Кіровограді мітингували ветерани-міліціонери (ФОТО)

Квітень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 1833 | Коментарі: 0

4 квітня 2016 року в Кіровограді за ініціативою пенсіонерів ОВС Кіровоградської області відбулася акція протесту за свої права. Акція проводилася біля приміщення Кіровоградської ОДА на площі Героїв Майдану

Ветерани міліціонери намагались привернути увагу до питання з кількарічним затягуванням вирішення проблеми виплати надбавки пенсіонерам ОВС за розшукову, розвідувальну, оперативно-розшукову роботу, яка була передбачена постановою Кабміну від 7 листопада 2007 року № 1294 «Про упорядкування структури і умов грошового забезпечення військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та деяких інших осіб».

Під час виступів було зазначено, що з 2008 року тисячу пенсіонерів нахабно обкрадають. Щомісяця вони недоотримують близько півтисячі гривень. Всього в області близько п’яти тисяч пенсіонерів. Вся Україна цю надбавку отримує, окрім Кіровоградщини. Відомо, що у 2007 році грабіжницька схема між обласними управлінням внутрішніх справ і Пенсійним фондом призвела до такого результату. Згідно з законом «Про Національну поліцію», який прийняли торік у серпні минулого року, пенсіонерам встановлюються нові соціальні гарантії, вищі суми надбавок, значно збільшуються оклади за звання та вислугу років. За цим законом пенсіонери мали отримувати значно вищу пенсію. Але насправді до цих пір ніхто з них не отримав жодної копійки, передбаченої належними надбавками.

Екс-міліціонери зібрали підписи і направили звернення до голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка, яке той має передати депутатам Верховної Ради, Міністерству соціальної політики, Пенсійному фонду та до Генеральної прокуратури. Претензій до обласної та міських влад міліціонери не мають, оскільки це питання, впевнені, має вирішувати вище керівництво.
Наприкінці мітингу було зазначео, що учасники акції планують, щодено о 10.00, збиратися на площі ім.Героїв Майдану до моменту вирішення питання по суті.

У Кіровограді мітингували ветерани-міліціонери

У Кіровограді мітингували ветерани-міліціонери

У Кіровограді мітингували ветерани-міліціонери

У Кіровограді мітингували ветерани-міліціонери

У Кіровограді мітингували ветерани-міліціонери

У Кіровограді мітингували ветерани-міліціонери

У Кіровограді мітингували ветерани-міліціонери


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool