У Кіровограді мітингували біля міської ради

Липень 06, 2016 | Новини | Переглядів: 1386 | Коментарі: 0

Зібралася понад сотня містян. Протестували проти заборони на «автономки».

- Наша вимога єдина – щоб почали давати дозволи на встановлення автономного опалення. Ми хочемо, щоб влада їх видавала! – зазначив учасник мітингу Олександр.

Через сорок хвилин до учасників мітингу вийшов начальник ГУ ЖКГ міської ради Олександр Хачатурян. Він зазначив – дозволи на відключення від централізованого опалення видає виключно спеціалізована комісія.

- Дозволи на автономне опалення видаю не я, не заступник міського голови, не міський голова – а виключно члени комісії – наголосив Олександр Хачатурян – мушу зазначити, що масові відключення від централізованого опалення – небезпечні, адже можуть порушити несучу здатність будинку. Адже 90% будівель сплановані таким чином, що від ЦО опалюються не лише квартири, а й підвали, дахи, сходові клітини. Люди, що від’єднуються від централізованого опалення збільшують ціну на тепло для тих, хто не може дозволити собі «автономку». До того ж, не можна забувати, що в нас є ще й садочки, школи, поліклініки, лікарні – вони теж отримують тепло централізовано.

Активісти мітингували понад годину. Перед тим, як розійтися склали листа, де запропонували, аби наступне засідання міжвідомчої комісії по автономному опаленню було відкритим, і туди міг потрапити кожен бажаючий.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool