У Кіровограді міські кладовища необхідно привести до ладу за півтора тижні

Квітень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1226 | Коментарі: 0

Сьогодні міський голова Кіровограда Андрій Райкович перевірив, в якому стані міські цвинтарі, напередодні свята Великодня.

Потеплішання та прийдешні свята пожвавили городян. На Лелеківському кладовищі людей, що прибирають могили родичів, багато не лише у вихідні а й будні дні. Сміття вони складають в контейнери. Через те, що воно вивозиться невчасно, контейнери переповнені. Біля них утворились цілі купи сміття. Міський голова Андрій Райкович лишився незадоволений побаченим, й зробив зауваження керівництву кладовища.
- Не можна, щоб цвинтарі були в такому стані. Сміття повинно вивозитись звідси не лише напередодні свят. Це має бути системна, постійна робота. Якщо треба додатковий транспорт, зверніться до управління ЖКГ, щоб вам додали машин – але сміття прибрати треба негайно. Наприкінці наступного тижня тут має бути ідеальний порядок – наголосив міський голова.
Не краща обстановка і на Далекосхідному цвинтарі. Тут теж утворились купи сміття, багато сухостою та минулорічної трави. Керівник кладовища дав обіцянку прибрати територію в найкоротші терміни.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool