У Кіровограді міліція вилучила грального обладнання на суму майже 300 тисяч гривень

Лютий 06, 2013 | Новини | Переглядів: 1049 | Коментарі: 0

Працівники Управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Кіровоградській області викрили незаконну діяльність грального закладу. Азартні ігри проводились з використанням гральних автоматів під виглядом надання послуг для розіграшу лотереї.

Правоохоронці отримали оперативну інформацію, яка у ході проведення перевірки знайшла своє підтвердження. В приміщенні одного із розважальних закладів міста Кіровограда у вільному доступі усі бажаючі могли випробувати удачу на гральних автоматах.
В момент візиту до закладу працівники міліції спіймали «на гарячому» двох гравців. Стосовно осіб складено адміністративні протоколи за ст. 181 Кодексу України про адміністративні порушення (участь в організованих без дозволу азартних іграх на гроші, речі та інші цінності).
Під час проведення у приміщенні обшуку правоохоронці виявили та вилучили 12 одиниць грального обладнання вартістю близько 300 тисяч гривень та готівкові кошти у сумі понад 12 тисяч гривень, призначенні для виплати виграшів.
За словами заступника начальника УДСБЕЗ УМВС в області Петра Довгого, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 203-2 «Зайняття гральним бізнесом» Кримінального кодексу України, проводиться розслідування.

СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool