У Кіровограді міліціонери викрили нічного крадія

Січень 10, 2013 | Новини | Переглядів: 775 | Коментарі: 0

Працівники відділу Державної служби охорони при УМВС України в Кіровоградській області, перебуваючи на маршруті патрулювання, помітили вночі на одній із вулиць обласного центру підозрілого громадянина

Як з’ясувалося, інтуїція не підвела правоохоронців – у чоловіка вони виявили викрадені речі.
Поблизу одного із нічних розважальних закладів міста працівники ВДСО запримітили молодого чоловіка із пакетом у руках. Самотнім перехожим виявився 21-річний житель одного із районів.
Під час проведення зовнішнього огляду у особи правоохоронці виявили близько 10 склянок. Попередньо встановлено, що посуд молодик викрав із приміщення розважального закладу.
Підозрюваного доставили до Кіровського відділу міліції для подальшого з’ясування обставин події, інформацію про яку внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool