У Кіровограді міліціонери долучилися до організації свята для підростаючого покоління

Червень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 902 | Коментарі: 0

Працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС в області звернулися з пропозицією до керівництва ОДА щодо участі правоохоронців у проведенні дитячо-юнацької акції «Дитячий балаган» з нагоди відзначення Міжнародного дня захисту дітей.

Заходи відбулися 1 червня у парку культури та відпочинку міста Кіровограда «Ковалівський».
На святі кіровоградську міліцію представляли працівники роти міліції громадської безпеки особливого призначення при УМВС в області та науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при обласному Управлінні.
Діти з захопленням спостерігали за показовими виступами бійців спецпідрозділу, які демонстрували прийоми рукопашного бою.
У свою чергу, працівники НДЕКЦ організували для юних гостей свята та їх батьків імпровізовану виставку вогнепальної зброї, яку правоохоронці використовують у службовій діяльності.
Із не меншою цікавістю присутні оглядали і макети вибухонебезпечних предметів. Міліцейські експерти розповідали дорослим і дітям про дотримання заходів безпеки при виявленні незнайомих та підозрілих предметів та яку загрозу вони можуть становити для оточуючих.
Правоохоронці сподіваються, що юні жителі Кіровоградщини не лише гарно, але, насамперед, з користю провели час у день свята. Діти дізналися більше про професію міліціонера, її особливості, а також отримали слушні поради, як правильно поводитись у небезпечних ситуаціях.

За матеріалами ВКМСД УМВС України в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool