У Кіровограді мер вручав оригінальні подарунки

Грудень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 1868 | Коментарі: 0

Сьогодні, 7 грудня, в Україні відзначається День місцевого самоврядування. З професійним святом своїх колег – депутатів місцевих рад, членів їх виконавчих комітетів, спеціалістів виконавчих органів привітав міський голова Андрій Райкович.

- Я переконаний, що всі ми, на якій би посаді хто не працював у міській владі, маємо чесно, професійно, віддано трудитися на благо Кіровограда та його громади, - відзначив у своєму вітальному слові Андрій Райкович. – Наше головне завдання сьогодні полягає у швидкій і якісній демонстрації людям, що новообраний депутатський корпус, всі ми разом розпочали довгоочікувані зміни і крок за кроком почнемо ефективно управляти містом.

Міський голова щиро побажав усім службовцям, як тим, хто має за плечима великий стаж, і новачкам у Будинку з колонами, міцного здоров’я, витримки, енергії і щоденного бажання працювати по сучасному, бути патріотами рідного міста.

Зробити оригінальні подарунки Андрію Райковичу, які він вручив сьогодні в урочистій залі міської ради, допомогли учні кіровоградської школи №35. Діти із захопленням займаються у шкільному гуртку ужиткового мистецтва і їхні сувеніри з кераміки можуть стати неповторними візитівками не тільки рідного міста, а й всієї України.

Андрій Райкович під аплодисменти залу вручив пам’ятні подарунки найповажнішому за віком депутату міської ради Миколі Гамальчуку і наймолодшому члену депутатського корпусу, студенту педуніверситету Геннадію Маламену. Щасливими власниками дитячих сувенірів стали також п’ятеро жінок – депутатів міськради Катерина Шамардіна, Лілія Матяшова, Анна Ніжнікова, Валентина Яремчук та Тетяна Волкожа.

Очільник міста привітав і голів районних рад та селищної Новенської ради Руслана Фросіняка, Олександра Кришка, Сергія Денисенка з обранням на високі посади і висловив переконання що всі місцеві ради консолідують свої зусилля навколо інтересів громади.

Не залишився без подарунка і міський голова - голова Кіровоградського обласного об’єднання організацій роботодавців Павло Штутман вручив Андрію Райковичу почесну відзнаку ще за високі досягнення створеного ним підприємства “Ятрань”. Павло Штутман побажав міському голові так же успішно вивести в лідери за якістю життя і очолюваний ним Кіровоград.

А святковий настрій в урочистій залі створювали сьогодні учні дитячих музичних шкіл обласного центру та вихованці зразкового хореографічного ансамблю «Метелиця».

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool