У Кіровограді літні люди не повинні ходити по хлібину за кілька кілометрів

Листопад 06, 2014 | Новини | Переглядів: 1012 | Коментарі: 0

Міська влада має намір розширити мережу об’єктів позамагазинної торгівлі і затвердити ще одне місце торгівлі - пересувного вагону з продажу хліба та продуктів першої необхідності по вул. Богдана Хмельницького, поблизу будинку № 164.

Відповідний проект рішення виконавчого комітету міської ради вже розміщений на офіційному сайті міськради. З таким проханням мешканці Старої Балашівки звернулися до заступника міського голови Сергія Васильченка, підготували вони і колективне звернення на адресу міської влади. Сергій Васильченко особисто виїхав у мікрорайон і пересвідчився, що літнім людям доводиться по декілька кілометрів йти по хлібину чи інші товари першої необхідності. Важливо, відзначив заступник міського голови, що дозвіл на пересувний кіоск планується надати підприємцю, якого обрали самі люди, який вже давно працює у мікрорайоні і тримає доступні ціни.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool